Akhisar Marangozlar Odasında Hüseyin Güleç Güven Tazeledi

Akhisar Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odasının olağan kongresinde başkanlık için yarışan 3 adaydan biri olan mevcut başkan Hüseyin Güleç yeniden başkanlığa seçildi.

Akhisar Marangozlar Odasında Hüseyin Güleç Güven Tazeledi
Akhisar Belediyesi Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Park içi Akhisar Belediyesi düğün salonunda yapılan Akhisar Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odası olağan kongresinde mevcut başkan Hüseyin Güleç ile İsmail Ataç ve Eyüp Aslan başkanlık için yarıştı. Kongreye 246 üyeden 212 üye katıldı.

2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde mevcut başkan Hüseyin Güleç 98 oy alırken, Eyüp Aslan 61, İsmail Ataç da 51 oy aldı. 98 oy alarak kongreden ikinci kez Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odası başkanlığını kazanan Hüseyin Güleç güven tazeledi.

Kongrenin Divan Başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter yaparken, divan başkan yardımcılığına Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi ve Akhisar Lokantacılar Odası Başkanı Adem Duman, Katip üyeliklere ise Halil Değirmenci, Yalçın Aksu ve Hüseyin Başbağçı seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasından sonra, Akhisar Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odası başkanı Hüseyin Güleç teşekkür konuşması yaptı. Odanın 4 yıllık faaliyet raporunu, bilanço gelir ve gider hesaplarını ve denetim kurulu raporunu, 4 yıllık yeni dönem çalışma programını oda sekreteri Sema Ergin okudu. Dilek ve temenniler bölümünde oda üyelerinden marangoz Kemal Genç ve Marangozlar Odasının eski başkanı ve Akhisar S.S. Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Hasan Genli de birer konuşma yaptı.

Saat 17.00’de sandıkların açılmasından sonra söz alan Hüseyin Güleç, "Buradaki seçimlerde odamız kazanmıştır. Tüm üyelerime çok teşekkür ediyorum. Seçim bitti şimdi tüm üyelerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Hüseyin Güleç’İn güven tazelediği seçimde odanın yönetim kurulu üyeleri ise şöyle oluştu: "Ahmet Erdinç, Fikret Selimoğlu, İsmail Bitim, Zeyyat Ertaylan, Durmuş Şen Erol Akgün, Denetim Kuruluna Ali Şahan, Nursen Akay, Ekrem Avcı."
Kaynak: İHA