Afrin'de Yaralanan Asker Baba Evine Getirildi

ADIYAMAN – Afrin’deki operasyonda yaralanan Uzman Çavuş Mesut Ekinci, Kilis’teki tedavisinin ardından Adıyaman’ın Besni ilçesindeki baba evine getirildi.

Afrin'de Yaralanan Asker Baba Evine Getirildi
Afrin’deki operasyona geçici görevle katılan Uzman Çavuş Mesut Ekinci, Bülbül Dağındaki çatışmada yaralandı. Uzman Çavuş Ekinci, Kilis’teki tedavisinin ardından Adıyaman’ın Besni ilçesindeki baba evine getirildi.

Kaymakam Ahmet Gencer, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Arif Bekar ve Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Uzman Çavuş Mesut Ekinci’ye ve aile fertlerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Türk milletinin tek vücut olarak ordusunun ve devletinin arkasında olduğunu söyleyen Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, "Mehmetçiğimiz ve bu millet, bu topraklara göz diken hainlere hiçbir zaman fırsat vermeyecektir. Vatanı ve milleti uğruna canlarını hiçe sayarak mücadele eden şehit ve gazilerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin daima yanındayız. Herkes şunu iyi bilmelidir ki, ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden hain odakları hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Bu duygu ve düşüncelerle şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize de sağlık ve sıhhat dolu bir yaşam diliyorum. Mesut ekinci kardeşimize de tekrardan geçmiş olsun diyorum" dedi.

Kaynak: İHA