Teslim Olmamak İçin Çatıya Çıkan Zanlıyı Polis İkna Etti

Çorum'da kovalamaca sonucu çatıya çıkan hırsızlık zanlısı, polis ekiplerinin ikna çabasıyla teslim oldu.

Çorum'da polis ekiplerince kovalanan ve yakalanacağını anlayınca evinin çatısına çıkarak intihara teşebbüs eden hırsızlık zanlısı, polis ekiplerinin ikna çabasıyla teslim oldu.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde park halindeki otomobillerden hırsızlık yaptıkları iddia edilen Gökhan Ş. (23) ve Özgür Ö. (40), vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerini görünce kaçmaya başladı.

Şüphelilerden Özgür Ö, kovalamaca sonucu kısa sürede yakalandı. Diğer şüpheli Gökhan Ş. ise İpeklievler mevkisindeki evine kaçtı. Yakalanacağını anlayınca iki katlı evin çatısına çıkan zanlı, teslim olmamak için intihara teşebbüs edeceği tehdidinde bulundu.

Kendisini ikna etmek için çatıya çıkan polis memurundan sigara isteyen Gökhan Ş, sigarasını içtikten bir süre sonra ikna edilerek aşağıya indirildi. Diğer zanlıyla gözaltına alınan Gökhan Ş, emniyete götürüldü.

Zanlıların evinde yapılan aramada, otomobillerden çalındığı belirlenen çok sayıda güneş gözlüğü, tespih, çakmak, cep telefonu ve şarj aleti ile dizüstü bilgisayar ele geçirildi.
Kaynak: AA