Minik Yüreklerden Mehmetçik'e 'Moral' Mektubu

Erzurum'da bir grup ilkokul öğrencisi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Mehmetçik'e "moral" mektupları gönderdi.

Sabancı ilkokulu 1. sınıf öğrencileri, hazırladıkları mektupları göndermek için Yakutiye ilçesindeki Erzurum Asker Alma Bölge Başkanlığı önüne geldi.

Görevli askerler tarafından karşılanan öğrencilere, Türk bayrakları ve üzerinde Türk bayrağı olan balonlar hediye edildi.

Burada askerlerle fotoğraf çektiren öğrenciler, Afrin'deki Türk askerlerine "Sizi çok seviyoruz" ve "En büyük asker bizim asker" şeklinde sloganlar atarak destek verdi.

Öğrenciler, ellerindeki balonları gökyüzüne bıraktıktan sonra yazdıkları mektuplarını şubedeki yetkililere teslim etti.

Sabancı ilkokulu öğretmeni Ömer Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Oradaki kahraman askerlerimize dualarımızı gönderiyoruz, kalbimiz onlarla. Öğrencilerimiz televizyondan izledikleri kadarıyla duygularını yazmışlar. Onlarla olduklarını, dua ettiklerini satırlarına aktarmışlar. Bir öğrencimiz çok yakın zamanda şehit olan yakınını anlatmış, bu beni çok duygulandırdı." dedi.

Kaynak: AA