Gümüşhane Üniversitesi'nde Açık Öğretim Dersleri Başlıyor

Gümüşhane Üniversitesi'nde açıktan öğretim gören İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri için 5 Mart'ta yüz yüz yüze eğitimin başlayacağı bildirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, bahar döneminde Anadolu Üniversitesi'nde uzaktan eğitim-öğretim gören Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüz yüze eğitim verileceği kaydedildi.

Eğitimlere 5 Mart tarihinde Gümüşhane Meslek Yüksekokulu'nda başlanılacağı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Uzaktan eğitim sistemi dahilinde eğitim öğretim gören Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme fakülteleri öğrencileri için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüz yüze dersler verilecek. Bahar dönemi dersleri 5 Mart ila 27 Mayıs tarihlerinde Gümüşhane Meslek Yüksekokulu binasında ücretsiz olarak verilecek. Öğrenciler, devam zorunluluğu bulunmayan Matematik II, Genel Muhasebe II, İktisada Giriş II, Osmanlı Türkçesine Giriş II, Makro İktisat, İstatistik II, Finansal Yönetim II, İngilizce II, Maliyet Yönetimi, Finansal Tablolar Analizi, Arapça II ve Arapça VI derslerine kimliklerini göstererek, hiçbir ücret ödemeksizin katılabileceklerdir."

Kaynak: AA