Batman Belediyesinden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Batman Belediyesi, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerin aileleri ile kesintisiz olarak görüşebilmeleri için cep telefonlarını şarj edebilecekleri powerbank gönderdi.

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin'de PYD/PKK/DEAŞ terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerin aileleri ile kesintisiz olarak görüşebilmeleri için cep telefonlarını şarj edebilecekleri powerbank gönderdi.

Batman Belediyesi, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla Mehmetçiklere cep telefonlarını şarj edebilecekleri 100 powerbank gönderdi.

Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Afrin'de terör örgütü PYD/PKK/DEAŞ'a yönelik başlatılan operasyona katılan askerlere destek amacıyla böyle bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Terör örgütü PYD/PKK'nın 30 yılı aşkın süredir Türkiye'ye zarar vermeye çalıştığını, bölge insanlarına yaşam alanı tanımadığını vurgulayan Aksoy, terör belasını bertaraf etmek ve terör örgütlerinin bataklıklarını kurutmak için asker ve polislerin Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile her türlü hava şartlarına rağmen operasyonu sürdürdüğünü belirtti.

Millet olarak herkes elini taşın altına koyduğunu gördüklerini ifade eden Aksoy, "Tıpkı Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi millet olarak kenetlendik. Bizler de belediye olarak güvenlik güçlerimizin aileleri ile rahatça ve kesintisiz bir şekilde telefonla görüşebilmeleri için cep telefonlarını şarj edebilecekleri powerbank gönderdik." diye konuştu.

Güvenlik güçlerinin operasyondan başarı ile çıkacağını ifade eden Aksoy, güvenlik güçlerine desteklerinin süreceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA