Uluslararası İşaret Ve LED Fuarı, Sektörün Liderini Guangzhou'ya Getiriyor

En ileri reklam ekipmanlarına yönelik dünyanın en büyük etkinliklerinden olan 2018 Uluslararası İşaret ve LED Fuarı (ISLE 2018), 3-6 Mart tarihlerinde Çin’in Guangzhou kentinde düzenlenecek.

En ileri reklam ekipmanlarına yönelik dünyanın en büyük etkinliklerinden olan 2018 Uluslararası İşaret ve LED Fuarı (ISLE 2018), 3-6 Mart tarihlerinde Çin’in Guangzhou kentinde düzenlenecek. Yapılan açıklamada, fuara önde gelen üreticilerden bin 800’ü aşkın sergicinin ve dünyanın dört bir yanından 200 bin ziyaretçinin katılımı beklendiği ve fuar kapsamında en güncel endüstri trendlerinin ele alındığı 20’den fazla forum düzenleneceği belirtildi. LED ekranların ve uygulamaların, gravür makinelerinin, aydınlatma kutularının ve ekran baskılarının sergileneceği ISLE 2018’in, sanayi liderlerini bir araya getireceği, reklam ve LED endüstrilerine yönelik özel bir platform olarak hizmet vereceği bildirildi.

ISLE Direktörü Lee Yingjie şu ifadeleri dile getirdi: "Misyonumuz katılımcıların piyasa hakkında fikirler edinmesi ve sanayi dinamiklerini ve önde gelen teknikleri kullanmalarını sağlamaktır. Bu profesyonel platforma daha fazla değer sağlayan ziyaretçiler için tek duraklı satın alma denetimi ve entegre çözümler sunuyoruz’’.
Kaynak: İHA