Sitenin Elektronik Aletlerinde Dadanan Hırsızlar Yakalandı

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan bir sitenin ortak kullanımı olan çeşitli markalarda elektronik aletlerini çalan 2 hırsız yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaatta bulunan M.T, Kemerağzı Mahallesi’nde yöneticiliğini yaptığı sitenin ortak kullandığı değişik markalarda 2 adet kaynak makinesi, 1 adet avuç taşlama makinesi, 1 adet akülü vidalama, 1 adet dalgıç motoru makinesinin çalındığı gerekçesi ile suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunun ardından harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayını D.Ö.(28) ve M.U.(30) isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit etti. Şüpheli şahıslar, çaldıkları malzemeleri Altıntaş Mahallesi’nde 150 TL karşılığında sattıkları apartman görevlisi Y.C.(39) ile birlikte yakalandı. Şüpheli Y.C. hakkında “hırsızlık malı satın almak” suçundan adli işlem yapıldı. M.U. ve D.Ö isimli şahıslar ise “evden hırsızlık” suçundan sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA