Sarıkayalı Kadınlardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Sarıkaya Güntülü Kadın Derneği üyesi kadınlar, Sarıkaya İlçe Müftülüğü ile organize ettikleri programda Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için dua edip Mehmetçik Vakfına bağışta bulundular.

Çarşı Camii'nde düzenlenen programda konuşan Güntülü Kadın Derneği Başkanı Hicran Temur, Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesinde tüm dünyadaki Müslümanların dualarıyla bu mücadeleye destek verdiklerini söyledi.

Sarıkayalı kadınlar olarak İslam’ın son ordusu olan Mehmetçiğe dualarla destek olmak için okullarda 5 bin Fetih Suresi 5 bin Yasin’i Şerif ve 25 Kur'an-ı Kerim hatmi ile hatim duasını yaptıklarını anlatan Temur, "Güntülü Kadın Derneğimiz öncülüğünde Sarıkayalı kadınlar el ele verip Mehmetçiğimizin zaferle dönmesi için her gün dua ediyoruz. Okuduğumuz her bir ayet düşmanın kalbine bir kurşun olarak insin. Rabbim askerimize güç kuvvet versin, şehitlerimize rahmet eylesin." diye konuştu.

Programda, Kur'an-ı Kerim, ilahi, mevlit, hatim duası okundu ve şehitler ile ilgili sohbet edildi.

Program sonrasında Mehmetçik için bağış toplandı. Toplanan bağış, Güntülü Kadın Derneği adına Mehmetçik Vakfına bağışlandı.

Kaynak: AA