Havza Muhtarları Derneği İstişare Toplantısı

Havza Muhtarları Derneği İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Dernek başkanı Ahmet Çavdar başkanlığında dernek lokalinde düzenlenen toplantıya dernek yönetimi ve üye muhtarlar katıldı.

Çavdar, burada yaptığı konuşmada, toplantıların muhtarların taleplerinin belirlenmesi ve ilgili mercilere daha çabuk ulaşılmasın yanı sıra konusunda uzman konuklar sayesinde de bilgilendirme acısından önem taşıdığını söyledi.

İlçeye son haftalarda iki şehit geldiğini belirten Çavdar, "İlçemiz geçtiğimiz haftalarda acı günlere şahitlik etti. Muhtarlar olarak her zaman güvenlik güçlerinin yanında ve duacısıyız. Biliyorum ki Havzalı muhtarlarımız üzerlerine bir görev düştüğünde hiç düşünmeden vazifeye atılacaktır. Havza, geçmişinde olduğu gibi bugün de her zaman milletin yanında yer alacak. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Allah askerimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim." ifadelerini kullandı.

Çavdar, daha sonra sınır bölgesinde görev yapan askerleri ziyaretindeki izlenimlerini muhtarlarla paylaştı.

Daha sonra gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantının sonunda Ziraat Bankası Havza Şube Müdürü Kenan Karslı, tarımsal krediler, tarımsal ürünler ve bankacılık işlemleri hakkında bilgi vererek muhtarların sorularını cevapladı.

Kaynak: AA