Seyitgazi Belediyesi'nin Ücretsiz Pazar Servis Uygulaması

Seyitgazi Belediyesi tarafından başlatılan ücretsiz pazar servis uygulaması devam ediyor. Seyitgazi ve Kırka’ya ücretsiz servislerle giden vatandaşlar ise, belediyenin başlattığı uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi.

Seyitgazi Belediyesi'nin Ücretsiz Pazar Servis Uygulaması
Seytigazi Belediyesi tarafından başlatılan uygulama ile toplam 51 mahalleden Pazar günleri Kırka’ya Pazartesi günü ise, Seyitgazi ilçesine pazar alışverişini yapmak için vatandaşların ücretsiz şekilde ulaşımları sağlanıyor. İlçe halkı ise, uygulamayı başlatan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın’a teşekkür etti.

Gelen talepleri ve istekleri değerlendirdiklerini aktaran Başkan Kalın ise, “Mahalleye dönüşen köylerimizde yer alan ve çoğunluğu yaşlı kesimden oluşan vatandaşlarımız bu hizmetimizden çok memnun. Bunu yaparken vatandaşlarımızın hayır duasını almayı hedefledik. Hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık, bizlerde onlara layık olmaya çalışıyoruz” diye belirtti.

Uygulamadan yararlanan vatandaşlar ise, memnuniyetlerini dile getirerek, “Mahallelerimizden Seyitgazi ve Kırka Pazarı için başlatılan ücretsiz servis uygulaması için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun. Daha önceleri başkalarına rica minnet ediyorduk. Şimdi ilçemize gelip alışverişimizi yapıyoruz ve geri evimize gidebiliyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA