Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklıspor Gençlik ve Spor Klübü Halk Oyunları topluluğu, Afyonkarahisar'da düzenlenen halk oyunları yarışmasına katılan 11 kulübü geride bırakarak 85 tam puanla şampiyon oldu.

Bu şampiyonlukla beraber Afyonkarahisar'da il birinciliğini elde eden halk oyunları ekibi, Afyonkarahisar ilini temsil etmek üzere grup yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Çok çalıştıklarını ve başarılı şekilde oyunlarını sergilediklerini belirten Sandıklıspor Halk Oyunları topluluğu eğitmeni Yasemin Topkoç Toy, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Afyonkarahisar'da bir şampiyonluk kupası daha kaldırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Şampiyon olmak için gece gündüz demeden çalışan minik sporcularıma sonsuz teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde yer ve tarihin belli olacağı Halk Oyunları Grup müsabakalarına geçen seneki gibi yine yoğun bir katılım gerçekleşeceği bekleniyor." dedi.

- Vergi Haftası

Sandıklı ilçesinde bu yıl 29'uncusu kutlanan Vergi Haftası programı, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.

Törene, Sandıklı Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban, Mal Müdürü Ali Fevzi Kayacan, vergi dairesi çalışanları, muhasebeciler ve vatandaşlar katıldı.

Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban’ın anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma programı sonrası Vergi Haftası kutlamaları kapsamında hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi vermek amacıyla Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban, Mal Müdürü Ali Fevzi Kayacan ve beraberindeki heyet tarafından Kaymakam Köksal Şakalar’a ziyarette bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Köksal Şakalar, ziyarete katılanlara teşekkür etti.

Kaynak: AA