Milletvekili Şahin'den TÜGVA'ya Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Şubesini ziyaret etti.



AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya'daki temasları kapsamında TÜGVA Malatya Şubesini ziyaret eden Şahin, Şube Başkanı Ahmet Oymak ve gençlerle bir araya geldi.

Şahin, TÜGVA ve TÜRGEV gibi kuruluşların gençlerin yetişmesinde önemli görevler yerine getirdiğini dile getirdi.

AK Parti iktidarlarına kadar üniversiteli gençlerin üniversite okurken nerelerde kalacaklarının çok büyük sıkıntı olduğunu belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Yakın tarihe kadar FETÖ denilen bir alçaklar özellikle eğitim sektöründe çok ciddi yatırımlar ortaya koymuşlar. Bunu yaparken de Müslüman, inançlı, dindar insanların infaklarından, zekatlarından, fitrelerinden, kurbanlarından, hatta onların çoluk çocuklarına verecekleri nafakalarından kesip, insanlarımızı aldatarak, Türkiye genelinde ve yurt dışında aynı tarz bir yapılanmayı yapmışlar. Geçmişte bunlara güven duyan birçok insanımız bunların ağzı dualı, alnı secdeli, Allah korkusu vardır düşüncesiyle yardım etti, insanlarımızı sömürdüler. Yıllarca birçok insanımız bunlara inanıp, kandı. Ama nihayetinde 2013 yargı darbesi diyebileceğimiz 17/25 Aralık'ta bunlar kendi kedilerini ifşa ettiler."

FETÖ'nün kendini gizleyerek, devletin birçok kurumlarına girdiğini vurgulayan Şahin, "Gençlerimiz, gelecek nesillerimiz üzerine çok ciddi hesaplar yapmışlardı. Devletin bütün kurumlarına nüksetmişlerdi. Fark ettiğimiz bu yapıyı hükümet ve iktidar olarak diskalifiye etmeye çalıştık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA