Mersin GİAD 'Spina Bifida' Hastası Çocuklar İçin Çalışmalara Başladı

İçel Girişimci İş Adamları Derneği Kadınlar Kurulu, ’Spina Bifida’ hastası çocukların ihtiyaçlarına yönelik yapılacak olan tatil köyü projesi için kurumlar ile görüşmelere başladı.

Mersin GİAD 'Spina Bifida' Hastası Çocuklar İçin Çalışmalara Başladı
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ’Spina Bifida’ hastası çocuklara ve ailelerine yönelik kurulacak olan tatil köyü projesi hususunda Toros Üniversitesi Rektörü Haluk Korkmazyürek ile bir araya gelen İçel GİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Nalan İzol ve yöneticiler, projenin detaylarını paylaştı. Zihinsel engelli ve yürüme zorluğu yaşayan ’Spina Bifida’ hastası çocuklar ve aileleri için bir tatil köyü oluşturmak istediklerini kaydeden İzol, projenin genişletilmesi ve uygulanması adına İçel’de öncü kurumları ziyaret ederek istişarelerde bulunacaklarını kaydetti.

’Spina Bifida’ hastası çocukların her türlü tedavi süreçlerinin takibinin yapıldığı, ameliyatlarının yapılabileceği ve aileleri için de sosyal alanlarının bulunduğu tatil köyünü İçel’e kazandırmayı amaçlayan İçel GİAD, kurum ve kuruluşlara projeye destek çağrısında bulundu.
Kaynak: İHA