Kumluca Esnafından Salur'a 'Güven Oyu'

Kumluca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hakkı Salur, yeniden bu göreve seçildi.

Belediye Düğün Salonunda yapılan Kumluca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda, mevcut başkan Salur'un hazırladığı tek listeyle seçime gidildi.

Kooperatife üye bin 128 üyeden 500'ünün katıldığı genel kurulda, yapılan açık oylamayla 13 yıldır başkanlık görevini yürüten Salur, oy birliğiyle yeniden bu göreve getirildi.

Salur başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Şaban Eren, Mehmet Atıcı, Arif Şen, Bilal Özbek, Ömer Karabaş ve Serkan Ersoy yer aldı.

Seçim sonucunun açıklanmasının ardından üyelere teşekkür eden Salur, 13 yıldır esnafın sorunlarına çözüm aramak amacıyla mücadele verdiklerini ve yapılan kongrede de esnafın kendilerini tekrar göreve seçerek verdikleri mücadelede yanlarına olduklarını gösterdiğini söyledi.

Genel kurula, Antalya Ticaret Müdürü Seval Dizerkonca, MHP İlçe Başkanı Yücel Kaplan, Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atacan Ertürk, Halk Bankası Kumluca Şubesi Müdürü Recep Vural ile kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri de katıldı.

Kaynak: AA