AK Partili Kadınlardan Mehmetçiğe Ev Yemeği

AK Parti Ağın İlçe Kadın Kolları üyeleri, evlerinde hazırladıkları yemekleri İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki askerlere ikram etti.

Mehmetçiğe moral vermek için evlerinde hazırladıkları yemekleri İlçe Jandarma Komutanlığı'na getiren parti üyesi kadınlar, askerlerin yemek masasını düzenleyerek ikramda bulundu.

AK Parti Ağın Kadın Kolları Başkanı Ayfer Özbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem yurt içinde hem de yurt dışında terörle mücadele eden ve ülkenin güvenliği için görev yapan tüm güvenlik güçlerine minnet borçlu olduklarını belirtti.

Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla ülkenin her neresinde olursa olsun vatan ve bayrak nöbeti tutan her Mehmetçiğin yanında olduklarını hissettirmek için İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerler için ev yemeği hazırladıklarını ifade eden Özbey, şunları kaydetti:

"Ülkemiz şu an çok zor bir süreçten geçiyor. Askerlerimiz ülke içinde ve dışında terörle mücadele veriyor. Bizler onların sayesinde rahat bir şekilde yaşıyoruz. Askerlerimizin bu hakkı ödenmez onu biliyoruz. Bizler de askerlerimizin her zaman için yanlarında olduğumuzu anımsatmak adına onları ziyaret etmek istedik. Giderken de onlara evlerimizde yaptığımız ev yemeklerinden ve tatlılardan götürdük. Biliyoruz ki askerlerimizin bu yemeklere ihtiyaçları yok. Devletimiz onlara çok iyi bakıyor ancak ev yemeklerini özlemişlerdir diye evlerimizde yaptığımız yiyeceklerden ikram ettik. Rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun."

Kaynak: AA