Romanlardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Roman vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla şehit düşen askerler için bin kişilik hayır pilavı dağıttı.

Karamürsel Mustafa Kemal Paşa Dayanışma Kalkınma ve Kültür Yaşatma Derneğince Mürselpaşa Camisi önünde kurulan stantta, Mehmetçikler için dua edildi.

Daha sonra şehitler için bin kişilik hayır pilavı dağıtıldı.

Karamürsel Mustafa Kemal Paşa Dayanışma Kalkınma ve Kültür Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Öncel, yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatı'nın huzuru sağlamayı amaçladığını belirterek, "Afrin'de ve ülkemizin çeşitli yerlerinde şehit olan askerlerimizin ruhuna ve şu an Afrin’de savaşan Mehmetçiklerimizin hayrına bu etkinliği düzenledik. Biz buradan ordumuza dualarımızla destek veriyoruz. İnşallah kısa zamanda sonuçlanır. Bugüne kadar şehidimiz oldu ama inşallah bundan sonra şehit vermeden operasyon tamamlanır ve orada huzur sağlanır. Her zaman devletimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA