Rektör Budak, Üniversitenin Çeşme Kampüsü'nü Ziyaret Etti

Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Çeşme Turizm ve Otelcilik Yüksekokulunda eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.

EÜ'den yapılan açıklamaya göre, gençlerin sosyal medyadan yaptıkları davet üzerine üniversitenin Çeşme Kampüsü'ne giden Budak'ı öğrenciler ve okul yönetimi karşıladı.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Adnan Türksoy ile akademik ve idari çalışanlarla bir araya gelen Rektör Budak, yüksekokulla ilgili bilgi aldı.

Öğrencileri ders gördükleri sınıflarında ziyaret eden Budak, farklı bölümlerde eğitim gören gençlerin taleplerini dinledi.

Budak, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, turizmde Çeşme'nin, eğitimde ise Ege Üniversitesinin uluslararası bir marka olduğunu belirterek, "Sizler Ege Üniversitesi geleneğinden gelen zenginlikle eğitim alıyorsunuz. Ege Üniversitesi ruhunu ilçelerde yaşatan Egelilersiniz. Çeşme kampüsünün ihtiyaçları konusunda isteklerinizi en kısa zamanda yerine getireceğiz. Diğer ilçe kampüslerindeki öğrencilerimiz gibi Çeşme'deki öğrencilerimiz de her zaman önceliklerimiz arasında." diye konuştu.

Rektör Budak ziyareti sırasında Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara'yı da makamında ziyaret etti.

Kaynak: AA