Ayşenur Arslan'dan Mehmet Ali Ilıcak'a tepki

Ayşenur Arslan, Mehmet Ali Ilıcak'ın annesi Nazlı Ilıcak hakkındaki sözleri için "Bu sözlerden ya film yapılır ya da Brezilya dizisi çekilir" dedi.

Ayşenur Arslan'dan Mehmet Ali Ilıcak'a tepki
Ayşenur Arslan'dan Mehmet Ali Ilıcak'a tepki
FETÖ'nün medya yapılanması davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen Nazlı Ilıcak hakkında, oğlu Mehmet Ali Ilıcak'dan dikkat çeken açıklamalar gelmişti.

Mehmet Ali Ilıcak, annesi için “Darbeci değil. Ama bu FETÖ'cülere aldanıp da bunların lehine yazı yazdı mı yazdı. Bunlar suçsa suçlu.' derken, geçen sene Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmede annesinin bahsi açıldı mı sorusuna ise “Ben Cumhurbaşkanı'ndan kendim için bir şey isteyebilirim ama anneme kefil olamam ki. ” cevabını vermişti.

Mehmet Ali Ilıcak'ın bu açıklamasına Ayşenur Arslan'dan tepki geldi. Arslan, Mehmet Ali Ilıcak'ın annesi Nazlı Ilıcak hakkındaki sözleri için 'Bu sözlerden ya film yapılır ya da Brezilya dizisi çekilir' dedi. Arslan, 'Okurken delirdim. Ayıp olan insanın kendisi için bir şey istemesidir. Bir başkası için daha rahat istersiniz. Sen annene kefil olmaz mısın? Evlatlarımıza kefil olmaz mıyız? Nazlı Ilıcak'ı hapis cezasından daha çok üzmüştür bu' şeklinde konuştu.