Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İşseven'den Başkan Karaçelik'e Ziyaret

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İşseven'den Başkan Karaçelik'e Ziyaret
Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, beraberinde Kürek Milli Takım Antrenörü Yusuf Hikmet Oktar ve turizmci Sedar Puşur ile birlikte Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’e ziyarette bulundu.

Ziyarette, Kürek Federasyonu Başkanı İşseven, Ortaca Belediyesince Dalyan Mahallesinde kısa sürede yapılan ve Kürek Milli Takımının antrenman yapabilmesine olanak sağlayan iskele nedeni ile Başkan Karaçelik’e teşekkür ederek, su sporlarına katkısından dolayı plaket takdim etti.

Federasyon Başkanı İşseven, Kürek Milli Takımının çalışmalarına katkılarından dolayı Başkan Karaçelik’e teşekkür ettiğini belirtti.

Başkan Karaçelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Amacımız burada değişik etkinlikler ile su sporlarında yeni atılımlar yaparak bölgemizin tanıtımına katkı sağlamak ve kış turizminin merkezi haline getirmek" dedi.

Ortaca Belediyesince, su sporları için tekne çekek yerine yapılan iskele ile Dalyan’da antrenman yapma imkanına kavuşan Kürek Milli Takımı, geçtiğimiz aylarda hazırlıklarını ilçede sürdürmüştü.
Kaynak: İHA