Safranbolu Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı Yapıldı

Safranbolu Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen toplantısı yapıldı.

Safranbolu Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı Yapıldı
Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen Şubat ayı ikinci toplantısına İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Cengiz, Encümen üyeleri Şeref Topal ve Hamza Avcı ile Birlik Müdürü Gökhan Kara katıldı.

Kaymakam Ürkmezer, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçeye bağlı köylerin asfaltlama, içme suları, köylerin altyapısına yönelik hizmetlerin Köylere Hizmet Götürme Birliği üzerinden yürüttüklerini, Köy Muhtarlıkları tarafından talep edilen konuların Encümen toplantılarında görüştüklerini ve karara bağladıklarını söyledi.



Safranbolu’da köylere faydalı yatırımlar yapıldığını belirten Kaymakam Ürkmezer, "Yine köylerimize birlik aracılığıyla kilitli parke yapıyoruz. İlçemize ayrılan KÖY-DES Programını Köylere Hizmet Götürme Birliğimizin aracılığıyla tatbik ediyoruz. Birliğimiz aracılığıyla faaliyet yürüten Kent Tarihi Müzesi ve Kaymakamlar Gezi ve Müze Evi’nin daha etkin çalıştırılması yönünde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA