Osmaneli'de Askerlere Destek Ziyareti

Osmaneli ilçesinde protokol üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek amacıyla ilçede görev yapan askerlerle bir araya geldi.

Kaymakamı Edip Çakıcı, İçmeler Tesis'ndeki programda, kentte 7'den 77'ye herkesin Mehmetçik için tek vücut olduğunu belirterek, Afrin'deki harekata katılan Mehmetçiğe ve orduya manevide olsa dua ve destek olmak için askerlerle bir araya geldiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Münür Şahin de Türkiye Cumhuriyeti devletinin büyük bir devlet olduğunu, üç beş çapulcuya toprak verecek zihniyetin bulunmadığını vurgulayarak, ''Gerekirse bizi askere çağırdıkları takdirde tekrar seve seve, koşa koşa canı gönülden askere gitmeye hazırız. Bu devleti ve toprakları oluşturmak adına 15 yaşındaki çocuklarımız askere gitti ve savaşlarda zafer kazandı. Bu toprakların her bir karışında şehit kanı vardır. Türk halkı ile kimse uğraşmaya kalkmasın.'' ifadesini kullandı.

İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Muammer Ergaş, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Yunus Demirpehlivan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı program, Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA