Kaymakam Nasır, Mahalle Muhtarlarıyla Toplantı Yaptı

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, mahalle muhtarları ile toplantı yaptı.

Taşlıca Jandarma Karakol Komutanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özhan Nacar, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Kemal Erol ve Akseki'nin batısında bulunan 16 mahallenin muhtarları katıldı.

Nasır, yaptığı konuşmada, muhtarlarla sadece toplantılarda değil, her ortamda ve her zaman görüştüklerini söyledi.

Yerel yönetim olarak halka en yakın hizmetleri ilk aşamada sunacak kişilerin muhtarlar olduğuna işaret eden Nasır, emniyet ve asayiş hizmetlerinin de kendileri açısından önemli olduğunu kaydetti.

"Halkın huzur ve güven içinde hayatını sürdürmesi ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına çok dikkatli olmalıyız." diyen Nasır, muhtarlardan mahallerindeki fakir ve yardıma muhtaçları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bildirmelerini istedi.

Vakfın, fakir ve yardıma muhtaçların mağduriyetini gidermek için kurulduğunu anlatan Nasır, "Elimizdeki imkanları vatandaşlarımıza sunmak için gayret sarf ediyoruz. Bizler halkımıza hizmet için varız. Sizlerden gelen görüş ve önerileri yerine getirmek biz idarecilerin asli görevidir." diye konuştu.

Muhtarların istek ve sorunlarını dinleyen Nasır, toplantı sonunda muhtarlara teşekkür ederek sorunların giderilmesi için gerekenlerin yapılmasının takipçisi olacağını dile getirdi.

Kaynak: AA