Kaymakam Gündoğdu Şehit Yakınları Ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Kovancılar Kaymakamı Hasan Gündoğdu, ilçedeki şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Kaymakam Gündoğdu  Şehit  Yakınları Ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Elazığ’ın Kovancılar ilçesi Kaymakamı Hasan Gündoğdu, ilçe protokolü ile birlikte şehit yakınları ve gazilerle öğretmenevinde düzenlenen programda bir araya geldi. Kaymakam Gündoğdu, şehit yakınları ve gazilerle birebir ilgilendi. Programda şehitlere ve Afrin’deki Mehmetçiğe dua edildi.

Bu ülkenin kolay kazanılmadığını belirten Kaymakam Hasan Gündoğdu, “Bu seviyelere kolay gelinmedi. Çanakkale ve Balkanlardaki zaferlerimizi unutmadan gelecek nesillerimize ulaştıralım. Afrin’de ki kahraman askerlerimizin muzaffer olmalarını ve zaferle dönmelerini diliyorum. Tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Şehit yakınları ve gazilerle birlikte olmanın kendisini mutlu ettiğini dile getiren İlçe Belediye Başkanı Hacı Akpınar, “Biz bir gün değil her gün şehitlerimiz ve gazilerimize gurur duyuyoruz. Bu vatan kendiliğinden vatan olmadı. Tarih boyunca şehit ve gazilerimiz oldu. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Dünyanın merkezinde bir yerdeyiz. Tüm şer güçlerin sürekli gözü bizde. Bizans oyunları hiçbir zaman bitmedi ve bitmeyecektir. Ülkemiz güçlü oldukça bunların hepsi hesabını ödeyecekler” diye konuştu.

Kaynak: İHA