Dilek Yardım hakkındaki iddialara cevap verdi

İki çocuğu öldürülen Dilek Yardım araç kiralama şirketinden araçları çalıp kaçtı iddiasına cevap verdi...

Dilek Yardım hakkındaki iddialara cevap verdi
Dilek Yardım hakkındaki iddialara cevap verdi
Babaları tarafından öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ve 2 yaşındaki Miray Hira'nın acılı annesi Dilek Yardım'ın 5 ayrı araç kiralama şirketinden araçları çalıp kayıplara karıştığı iddia edilmişti.

Dilek Yardım, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında hakkındaki iddialara canlı yayında cevap verdi.

SAVCILIK BENİ SERBEST BIRAKTI

Ben savcılığa çıktım ifademi verdim. Evet ben bir araç kiralama şirketiyle çalıştım ama bu sahte kimliklerle hiç bir alakam yok. Ben gerekli açıklamamı suç duyurusunda bulunarak ve savcılığa çıkarak yaptım. Benim o resmim o kadar eski bir resim ki benim kimliğimdeki fotoğraf bile o değil. Oradaki bilgiler bana ait değil. Ben savcılığa gerekli açıklamayı yaptım ve savcılık beni serbest bıraktı. 

ÇALIŞTIĞIM ŞİRKET DOLANDIRICI ÇIKTI

Ben eşimden kaçtığım sürede bir araç kiralama şirketinde çalışmaya başladım şirket dolandırıcı bir şirketmiş ben bunu farketmedim. Benim daha çocuklarımın toprağı kurumadı be ne demek. Ben gittim ifademi verdim artık işi yargıya bırakın. 

KAÇAK FELAN DEĞİLİM


Ben bakanlığın bana tesis ettiği evde yaşıyorum kaçak felan değilim. Ben bir araç kiralam şirketinde işe başladım ve beraber çalıştığımız kişilerle gidip arabaları alıyorduk sonra ben arayıp aracı teslim ettiniz mi diye soruyordum. Şikayet gelmediyse ben nereden bilebilirim bunların dolandırıcı olduğunu?