Balık Tutmaya Giderken Kaybolan Kişi Bulundu

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde balık tutmak için Keremali Gölü'ne giden ve kaybolan 62 yaşındaki Mahmut Ünlütürk, bulundu.

Alınan bilgiye göre, Durmuşlar Mahallesi'nde yaşayan ve dün balık tutmak için Keremali Dağı'ndaki Keremali Gölü'ne giden Ünlütürk'ün eve dönmemesi üzerine başlatılan aramada, Ünlütürk ayağı kırılmış halde dere yatağında bulundu.

AFAD, jandarma, köylüler ve sağlık ekiplerinin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkarılıp Akyazı Devlet Hastanesine getirilen Ünlütürk, yapılan müdahalenin ardından Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Durmuşlar Mahallesi'nde yaşayan Ünlütürk, dün balık tutmak için Keremali Dağı'ndaki Keremali Gölü'ne gitmiş, yaşlı adamın eve dönmemesi üzerine endişelenen ailesi, durumu muhtara bildirmişti. Kayıp Ünlütürk'ü bulmak için mahalleliyle arama başlatan ailesi, yaşlı adamın otomobilini ormanlık alanda bulmuş, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile jandarma ekipleri arama çalışması başlatmıştı.

Kaynak: AA