AEÜ'ye PTT Şubesi Açıldı

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) merkez yerleşkede PTT şubesinin açılışı yapıldı.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, PTT şubesinin açılış töreninde konuşan Kırşehir PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu, PTT'nin 177 yıldır ülkenin istiklali ve istikbalinde önemli işlere imza atmış bir kurum olduğunu belirtti.

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ise hizmeti hak edenlerin ayağına götürmeyi görev bildiklerini, iletişim çağında ulaştırma hizmetlerinin önemli bir ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Karakaya, şöyle konuştu:

"PTT Şubemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu binasında hizmet verecek. Bu kurumları iyi kullanmalı ve öğrencilerimizin güvenilir kampüslerde eğitim görmesini sağlamalıyız. Şube de posta hizmetleri, tebligat, telgraf, kayıtlı elektronik posta, e-imza, posta abone kutusu kiralama, pul ve e-pttavm işlemleri yapılacak. Havale, tahsilat, sigortacılık işlemlerinin de yapılacağı şubede, PTT'nin yurt içi ve yurt dışı lojistik hizmetleri verilecek. PTT şubesinin şehrimize, üniversitemize, öğrencimize ve personelimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük ile akademik ve idari personel, PTT çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA