Mutki Kaymakamı Muhtar Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Bitlis’in Mutki Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Kılıç, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Mutki Kaymakamı Muhtar Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Şehit Güvenlik Korucusu Rıfat Kaya Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Kılıç, ilçede yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Mutki’de yapılması gündem de olan konut projesi için önümüzdeki günlerde taleplerin alınacağı bilgisini verdi. Projeye Nisan ayında başlanacağını aktaran Kılıç, “Tespiti yapılan bölgede arazisi bulunan vatandaşlarımızla görüşeceğiz. 150-200 konut yapmayı planlıyoruz. Aynı bölgeye bir okulun yapılması da planlanıyor” dedi.

Muhtarlardan okuma yazma seferberliğine destek olmalarını isteyen Kılıç, “Kanalizasyon için yer tespiti yapılarak ihalesi yapıldı. Alt yapı çalışmaları biter bitmez çarşı içi düzenlemesi ve kaldırım çalışmalarına başlayacağız. Hastane bahçesine bir cami yapmayı planlıyoruz. Sizlerin destekleriyle de projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Ekrem Doğan ise, verilen mücadele sayesinde terör örgütünün kentte eylem yapamadığını söyledi.

Binbaşı Doğan, “Göçerler konusunda henüz net bir bilgi yok. Sizden ricamız yaylak ve otlaklarınızı başkasına vermeyin. Terör örgütü yaptığı propagandalarla köylüleri korkutmaya çalışıyorlar. Ama emin olunuz ki terörler sizden korkuyorlar. dedi.

Konuşmanın ardından vatandaşlar merak ettiği konularla ilgili Kaymakam Kılıç ve kurum amirlerine soru sordu.
Kaynak: İHA