KBÜ Rektörü Polat'a Ziyaret

Bangladeş Daffodil Uluslararası Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Md Sabur Khan, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Polat, ziyaretten dolayı Khan'a teşekkür etti.

Bir ay önce Daffodil Uluslararası Üniversitesine yaptıkları ziyarete değinen Polat, "Kendileri bizleri Bangladeş'te misafir etmişlerdi. Şimdi de üniversitemizi ve bizi ziyarete geldiler. Bundan dolayı çok memnunum. Ayrıca bugünkü ziyaret Karabük Üniversitesinin uluslararasılaşması açısından çok değerli bir adım." diye konuştu.

Khan da KBÜ'nün ev sahipliği yaptığı uluslararası organizasyonların ve bünyesinde eğitim verdiği uluslararası öğrencilerin sayılarının oldukça önemli boyutta olduğunu belirtti.

Türkiye'nin ülke olarak uluslararası düzeyde iyi bir yerde olabilmesi için bu çalışmaların gerekli olduğunu aktaran Khan, şöyle konuştu:

"Karabük Üniversitesi ile uluslararası anlamda daha çok işbirliği yapabilmemiz için üniversite çalışanları ve kardeşim Refik Polat gerçekten inanılmaz işler çıkarıyor. Rektörün bu inanılmaz performansı ile inanıyorum ki yakın zamanda Karabük Üniversitesi en iyi üniversitelerden biri olacak ve ilişkilerimiz Müslüman dünyasına pek çok yenilikçi katkı sağlayacak. Karabük Üniversitesine bütün güzel dileklerimi iletiyorum."

Kaynak: AA