İzmit'te 30 Bin Kadın, Ücretsiz Spor Salonlarından Faydalandı

İzmit Belediyesi tarafından kadınları spora teşvik etmek amacıyla mahallelerde yapılan spor salonlarından yaklaşık 30 bin kadın faydalandı.

İzmit'te 30 Bin Kadın, Ücretsiz Spor Salonlarından Faydalandı
İzmit Belediyesi kadınların daha sağlıklı yaşamaları için sporu teşvik ediyor. Sağlıklı yaşam için haydi kadınlar spora sloganıyla mahallerde faaliyete geçirilen spor salonlarından binlerce kişi yararlanıyor. Şehrin 20 ayrı noktasında bulunan ve son sistem spor aletleriyle donatılan salonlarda haftanın 7 günü kadınların spor yaptığını söyleyen yetkililer, “Ücretsiz olan spor salonlarında hafta içi ve hafta sonları kadınlar daha sağlıklı yaşam için uzman görevliler eşliğinde spor yapıyorlar. Havaların güzel olduğu günlerde de salonlardan yararlanan kadınlar SEKA Park, Cephanelik gibi açık alanlarda sporlarına devam ediyorlar. Kadınlar sadece spor yapmakla kalmıyor, kültürel geziler, bisiklet turlarına da katılıyorlar. Şimdiye kadar 30 binden fazla kadın spor salonlarından yararlandılar” dediler.

İzmit Belediyesi’nin sportif faaliyetlerine katılan kadınlar, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, İzmit Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA