İstanbul'da Hırsızlık Operasyonu

Bahçelievler'de bir eczaneden ilaç çalmaya çalışan şüpheliler, polis ekiplerince kaçmaya çalıştıkları otomobilin lastiklerine ateş edilerek yakalandı Çok sayıda iş yerinden hırsızlık yaptığı öne sürülen 9 şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

İstanbul'da Hırsızlık Operasyonu
İstanbul'da çok sayıda iş yerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheli tutuklandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde gece saatlerinde cep telefonu satan mağazalar ve eczanelerden hırsızlık yaptıkları belirlenen bazı kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bahçelievler'de 13 Şubat'ta bir eczaneden hırsızlık yapıldığı ihbarı gelmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, kaçmaya çalışan 4 şüpheliyi kullandıkları otomobilin lastiklerine ateş ederek yakaladı. Şüphelilerin üst aramasında, 2 tabanca, 4 maske ve eldiven ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki ifadeleri doğrultusunda, 5 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden yaşı küçük olan M.A, Çoçuk Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

Şüphelilerin hırsızlık anları güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde 5 şüphelinin Bağdat Caddesi'ndeki bir cep telefonu satış mağazasının camlarını taş atarak kırdığı, içeriye giren bir şüphelinin kasayı boşalttığı, diğerlerinin de mağazadaki cep telefonlarını topladıkları görülüyor.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 şüpheli tutuklandı.
Kaynak: AA