'Hainlerin Cezasının Fazla Zaman Geçirilmeden Verilmesini İstiyoruz'

Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Gülbaba: 'Adli makamlarımızın hainlere, bu ülkenin hakkını ve hukukunu korumak adına, Türk milletinin, bayrağımızın ve huzurumuzun geleceği adına, tarihimizin en büyük cezasının daha fazla zaman geçirmeden verilmesinin çok önemli olduğunun altını çizmek istiyorum'.

Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba, "Adli makamlarımızın hainlere, bu ülkenin hakkını ve hukukunu korumak adına, Türk milletinin, bayrağımızın ve huzurumuzun geleceği adına, tarihimizin en büyük cezasının daha fazla zaman geçirmeden verilmesinin çok önemli olduğunun altını çizmek istiyorum." dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Öz Büro İş Sendikası üyeleri ellerinde, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Darbeye hayır" ve "Milli irade darbecilere darbe vurdu" yazılı dövizlerle Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nün önüne geldi.

Grup adına açıklama yapan Gülbaba, darbe girişiminde bulunan hainlere güçlü bir tokat atmak istedikleri için Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ne geldiklerini söyledi.

15 Temmuz gecesinde Türkiye'nin yok edilmek istendiğini belirten Gülbaba, "Adli makamlarımızın hainlere, bu ülkenin hakkını ve hukukunu korumak adına, Türk milletinin, bayrağımızın ve huzurumuzun geleceği adına, tarihimizin en büyük cezasının daha fazla zaman geçirmeden verilmesinin çok önemli olduğunun altını çizmek istiyorum." diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na da değinen Gülbaba, "İnşallah tek bir Mehmetçik'imizin burnu bile kanamasın. Zaferleri yakın olsun." dedi.

Konuşmaların ardından sendika üyeleri, FETÖ davalarını takip etmek üzere Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki duruşma salonuna gitti.
Kaynak: AA