Cepheden Başkan Cahan'a Sürpriz Telefon

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a cephe hattından sürpriz bir telefon geldi. Ülkesini korumak adına mücadele eden bir asker tarafından "Dualarınızı ve desteğinizi yakından hissediyoruz" vurgusu yapıldı.

Cepheden Başkan Cahan'a Sürpriz Telefon


Geçtiğimiz günlerde Afrin harekâtındaki askerlere ve bölgede bulunan sivillere ulaştırılmak üzere Uşak’ın değerleri olan tarhana ve battaniye gibi çeşitli yardımları mehteran eşliğinde bölgeye gönderen Başkan Cahan’a askerler tarafından teşekkür telefonu açıldı.

Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Fatih Demir ve beraberindeki ekibin ulaştırdığı destekler nedeniyle teşekkürlerini ileten cephe hattındaki asker, “Başkanım hayırlı akşamlar. Bizlerle olduğunuz için teşekkür ederiz. Dualarınız ve destekleriniz her şekilde ulaşıyor. Biz de cephe hattında o güç, o inanç ve o kuvvetle Allah’ın izniyle ülkemizi en iyi şekilde savunuyoruz” dedi.



Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı (UŞAPADER) Fatih Demir ise, Uşak Belediyesi’nin manevi destek adına ulaştırdığı kurbanın kesildiğini ve ülkenin bekası için mücadele eden askerlere ikram edilmek üzere hazırlandığını ifade etti.

Telefon hattının ucundaki Başkan Nurullah Cahan cepheden gelen aramaya yönelik duydukları memnuniyeti dile getirerek Uşak halkının askerine olan selamını iletti. Cahan, “Rabbim sizleri muzaffer eylesin. Ordumuzu güçlü eylesin. Oradaki herkese selamlar” diyerek arama için askerlere teşekkürlerini sundu.
Kaynak: İHA