Anadolu Liderlik Modeli Alim-18 Devam Ediyor

Genç MÜSİAD Konya Şubesi tarafından ilki 2016 yılında gerçekleştirilen, “Anadolu Liderlik Modeli” projesi eğitim programları devam ediyor.

Anadolu Liderlik Modeli Alim-18 Devam Ediyor
Bu çerçevede 2018 yılının ikinci eğitim programında “İş Hayatında Kişisel İmaj, Özgüven ve Motivasyon” konusu değerlendirildi. MÜSİAD Konya Şubesi brifing salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Necmettin Erbakan Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Bulduklu, “İş Hayatında Kişisel İmaj, Özgüven ve Motivasyon” konusunda eğitim verdi. Doç. Dr. Yasin Bulduklu, “İnsanlar farkındalık oluşturmak için kendilerini sürekli överler. Beni övmeyin diyen kişi de övülmekten hoşlanır. İmajın temel felsefesi de diğerlerin üzerinde olumlu izlenimler bırakmaktır. Eleştirmek denilen şeye de kimse tahammül edemez. Biz toplum olarak eleştirmeyi hem doğru olarak yapamıyoruz, hem de eleştirilmekten hoşlanmıyoruz. Bazı kavramları Türkçe’ye çevirirken özümüze uygun çevirmediğimiz için eleştirilmekten hoşlanmayız. Diğerlerin eleştirilerine değer vermeyen hiç kimse gelişemez, değişemez, imaj planını da yönetemez” dedi.

Programın sonunda MÜSİAD Konya Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Kadir Başaran, Doç. Dr. Yasin Bulduklu’ya hediye takdim etti. Genç MÜSİAD Üyeleri, Alim-18 eğitim programları çerçevesinde Liderlik ve Koçluk, Ekip Yönetimi ve İşyerinde Performans Artırma, Müşteri İlişkileri Yönetimi, Stres ve Öfke Yönetimi konularında eğitim görecek.
Kaynak: İHA