Akçakoca'da Adliye Taksi Dualarla Açıldı

Akçakoca’da yeni yerine konulan Adliye taksi durağı dualarla açıldı.

Akçakoca'da Adliye Taksi Dualarla Açıldı
Törenine Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İlçe Müftüsü Mehmet Taşcı, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kayıkçı, Akçakoca Şoförler Odası Başkanı Mehmet Alev, Akçakoca Esnaflar Odası Başkanı Nedim İşgören, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Gürol Sarı, Akçakoca Belediyesi Abitaş Genel Müdürü İsmail Kural ve çok sayıda taksici katıldı.

İlçe Müftüsü Mehmet Taşcı tarafından dua edilmesinin ardından Kaymakam Yasin Öztürk ve Başkan Cüneyt Yemenici, Ya Allah Bismillah diyerek kurdeleyi kesti ve açılış gerçekleştirildi.

Şoförler Odası Başkanı Mehmet Alev, taksi durağı önünde bulanan kaldırımın yüksek olması nedeniyle araçların kapılarının açılamadığını ve bu konuda düzenleme çalışması yapılması yönünde isteğini Başkan Yemenici’ye illetti.

Başkan Yemenici ise, vatandaşlardan taksi durakları konunda çok şikayet aldıklarını ancak bu sorunları karşılıklı diyalog halinde çözülebileceğini belirterek, Zabıta Müdürü İsa Mat’a durağın şikayetleri konusunda yardımcı olmasını ve ayrıca durağın yanına ahşap bir motif yapılarak taksicilerin dışarıda da oturmaları yönünde çalışma yapılması konusunda direktifleri verdi.

Tören sonrası gelen misafirlere tulumba tatlısı ikramı yapıldı.Ardından Gürol Sarı’nın misafiri olarak Esnaf Kefalet Kooperatifine geçilerek çay ikramında bulunuldu.
Kaynak: İHA