Fashion Prime Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri Ve Teknolojileri Fuarı

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş: 'Fuara katılan üyelerimize 30 metrekareye kadar stant teşviki vereceğiz'.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 26-28 Nisan'da düzenlenecek Fashion Prime Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı'na katılan üyelerine 30 metrekareye kadar stant desteği vereceklerini bildirdi.

Demirtaş, yaptığı açıklamada, fuarın, moda ve konfeksiyon sanayisindeki tedarikçileri bir araya getireceğini belirtti.

İzmir'de düzenlenen birçok fuarın dünya fuarları arasına girdiğine işaret eden Demirtaş, "Fuara katılan üyelerimize 30 metrekareye kadar stant teşviki vereceğiz. Bu fuarı birlikte büyütmeliyiz." ifadesini kullandı.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Gül Şener de fuarın sadece İzmir'in değil Türkiye'nin fuarı haline geleceğini belirtti.

Şener, şunları kaydetti:

"Fuarİzmir ile birlikte İzmir fuarcılığında yeni atılımlar yapmaya ihtiyacımız vardı. Çalışmalarımızı hızlandırmamız ve fuarlarımızı büyütmemiz gerekiyordu. Sektörlerin bize verdikleri destekle fuarlarımıza ivme kazandırdık. Türkiye'de var olan boşluğu doldurabileceğimiz bir fuar planlıyoruz. Sadece iç piyasaya değil dış piyasaya da hitap edecek bir fuar olmasını istiyoruz. Özellikle Balkanlar ve İran konusunda da çalışmaya başladık."
Kaynak: AA