Elbistan Emniyet Müdürü Aşık, Muhtarlarla Buluştu

Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, merkezde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Elbistan Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda konuşan Aşık, muhtarların mahalle halkının sorunlarını ve sıkıntılarını kendilerine iletmekle yükümlü kişiler olduğunu söyledi.

Muhtarlardan, mahallelerde yaşanan sıkıntılarla ilgili çalışmalarda emniyetle işbirliği içerisinde olmalarını isteyen Aşık, şunları kaydetti:

"Muhtarlarımızla zaman zaman bir araya gelerek onların bir sıkıntısı bir isteği var mı dinliyoruz. Emniyet Müdürlüğü olarak bizim yapabileceğimiz bir şey var mı bu konuları görüşmek için bir araya geliyoruz. Muhtarlarımız polis teşkilatına her konuda destek veriyor. Onların bize ilettiği konularda çözüm bulabilmek için birlikte gayret gösteriyoruz."

Aşık, "Toplum Destekli Polislik Grup Amirliğimiz yeni bir proje hayata geçirdi. Bu proje kapsamında her ay bir mahallemizi sokak sokak, kapı kapı dolaşarak, trafik ve asayiş konuları başta olmak üzere bütün polisiye konularında bilgilendirmeye çalışacağız. Vatandaşlarımızla birlikte şehrimizin güvenliğini el birliği ile sağlamak için çalışacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA