Edremit Kaymakamı Sırmalı'dan Afrin Gazisine Ziyaret

Balıkesir'in Edremit ilçesi Kaymakamı Sırmalı, Zeytin Dalı Harekatında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Baran'ı babaevinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Balıkesir’in Edremit ilçesi Kaymakamı Ali Sırmalı, Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Baran'ı baba ocağında ziyaret etti.

Sırmalı, ziyarette yaptığı konuşmada, Afrin bölgesinde yürütülen harekatın Türk milletinin onur mücadelesi olduğunu söyledi. Afrin’de teröristlerle mücadele ederken yaralanan Ahmet Baran'ın babaevinde ziyaret ederek kahramanlığı için teşekkür etmek istediğini dile getiren Sırmalı, şöyle konuştu:

"Rabbim Ahmet Baran kardeşimize ve tüm gazilerimize acil şifalar versin. Bu vatan uğruna gözünü kırpmadan gazi olan, şehit olan kahramanlarımıza minnet borçluyuz. Kahraman Mehmetçiklerimiz Türkiye'nin istiklali ve istikbali için, kutsal saydığımız değerler için canlarını siper etmektedir. Onlar, milletin birliği ve bekası için hain terör örgütlerine karşı savaşmaktadır. Kalbimiz Mehmetçiklerimizle atıyor. Vatan uğruna gazi olan vatandaşlarımıza Alllah’tan acil şifalar, tüm şehitlerimize rahmet diliyorum."

Ziyarette 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Osman Aytaç, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Özkan Kavak ve İlçe Emniyet Müdürü Tolga Alpay da bulundu.

Kaynak: AA