Belediye Başkanı Kul Mahalle Muhtarlarıyla Buluştu

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

Mahalle muhtarlarını Tiritevi'nde ağırlayan Kul, toplantı öncesinde muhtarlara yaptıkları hizmetleri gösterdi.

Muhtarları mesai arkadaşları olarak gördüklerini belirten Kul, mahallelerdeki sıkıntılardan muhtarlar aracılığıyla haberdar olduklarını söyledi.

Başarılarında muhtarların büyük payı bulunduğuna işaret eden Kul, "Sizler mahallelerinizde gözümüz, kulağımızsınız. Bizim göremediklerimizi, duyamadıklarımızı sizler vasıtasıyla öğreniyoruz ve bu doğrultuda hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bundan dolayı tüm muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Kul, hizmet anlamında ilçede AK Parti iktidarıyla ilklerin yaşandığını anlatarak, şunları kaydetti:

"2014, 2015 ve 2016 yıllarında ilçemizde sel felaketleri yaşadık. Terme Çayı'nın Köybucağı Mahallesi mevkisinde taşkın öteleme ve depolama alanı kuruluyor. Bu proje Türkiye’de ilk defa DSİ tarafından Terme'de yapılıyor. Yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı, trafo merkezi inşaatı devam ediyor. Yine Terme'de 110 dönüm alana kurulacak yeni sanayi sitesinde çalışmalar başladı. Terme'mizde artık bir tabiat parkımız var. Projelerimiz var ve hepsini birbir yerine getireceğiz. Yeter ki hemşehrilerimiz bize dua etsin, güvensin. Terme’de ilkler yaşanmaya devam edecek."

Kaynak: AA