Başkan Karabacak, Bilgievleri'nin Velileri İle Bir Araya Geliyor

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Bilgievleri tarafından gerçekleştirilen veli ziyaretlerine katılarak vatandaşları eğitim çalışmaları hakkında bilgilendiriyor.

Başkan Karabacak, Bilgievleri'nin Velileri İle Bir Araya Geliyor
Darıca Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’ne bağlı Bilgievleri eğitim faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Birinci yarıyıl tatili boyunca Bilgievleri’nden eğitim alan öğrencilerin evlerine Kütüphane Müdürlüğü yetkilileri ve Bilgievleri öğretmenleri tarafından yapılan ziyaretlerle hem velilere çocuklarının eğitim durumları hakkında bilgiler verildi hem de çocuklarının ders çalışmalarında ve eğitimlerinde yardımcı olacak bilgiler aktarılmıştı.

İkinci dönem derslerinin başlaması ile veli ziyaretleri de devam ediyor. Gerçekleştirilen veli ziyaretlerine eşlik eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve eşi Teslime Karabacak velilerle sohbet edip Darıca Belediyesi’nin çalışmaları ve eğitim faaliyetleri hakkındaki görüşlerini dinliyor. Kendilerini misafir eden ev sahiplerine 2009 yılında kurdukları bir Bilgievi ile başladıkları eğitim hizmetini vatandaşların yoğun ilgisi sonrasında büyüttüklerini belirtti.

Şu anda 9 dokuz Bilgievi’nde 3000 ilk ve ortaokul öğrencisine eğitim desteği verdiklerini dile getiren Başkan Karabacak, 2015 yılında da Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde başlatılan Lise Akademi adı altında üniversite hazırlık kursları ile 500’e yakın öğrenciye eğitim verildiğini ifade etti.

Ziyaretler sırasında Başkan Karabacak’a istek ve önerilerde bulunan veliler, Başkan Karabacak’a eğitime verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA