Ahmet Kekeç, CHP'li vekili yerden yere vurdu

Ahmet Kekeç, CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu hakkında çok sert bir yazı kaleme aldı.

Ahmet Kekeç, CHP'li vekili yerden yere vurdu
Ahmet Kekeç, CHP'li vekili yerden yere vurdu
Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu hakkında çok sert ifadeler içeren bir yazı kaleme aldı.

Kekeç, Bekaroğlu'ndan bahsederken 'utanmaz adam' 'kalıpsız adam' 'terbiyesiz adam' 'rezil adam' gibi sıfatlar kullanması dikkat çekti.

'KABAK TADI VERMEYE BAŞLADI'

Sosyal medyada Bekaroğlu'nun kendisine 'tetikçi' dediğini ifade eden Kekeç 'Kalıpsız Mehmet Bekâroğlu esasında bana kızmıyormuş, çünkü görevimi yapıyormuşum. Görevim “tetikçilik”miş... Şimdi de böyle şeyler yazıyor utanmaz adam. Bir de, “yakamdan düşmüyor” diyerek “mağdur” pozisyonlarına bürünüyor. Bu kalıpsız artık kabak tadı vermeye başladı ama madem ortaya serilen “kişiliğinden” rahatsız değil devam edelim.' diye yazdı.

'YA ÖZÜR DİLEYECEKSİN...'

Kekeç, Bekaroğlu'nu iddilarını açıklamaya çağırırken 'Devam edeceğim tetikçiliğe Mehmet Bekaroğlu... Ya çıkıp insan gibi özür dileyeceksin, ya da bir gazeteye transferimde tespit ettiğin şaibeyi açıklayacaksın. Kaldı ki, Kemal Kılıçdaroğlu gibi üçüncü sınıf bir adamın ve darbe özlemcisi Ömer Laçiner'in tetikçiliğinden yeğdir benimki. Sen kendi “tetikçiliğine” yan!' ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ