Vezirköprü'de Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anıldı

Ülkü Ocakları Vezirköprü İlçe Başkanlığı tarafından Ege Üniversitesinde üç yıl önce öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı.

Vezirköprü Belediyesi önünde düzenlenen programda, tatlı ikram edilerek Çakıroğlu için dua edildi.

Vezirköprü Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Karagöz, burada yaptığı konuşmada, ülkücü hareket olarak Çakıroğlu'nun davasını yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.

Karşıt görüşlülerin kavgası olarak yansıtılan üniversite olaylarının, ülkücü hareketin vatan haini teröristlerle yürüttüğü mücadele olduğunu ifade eden Karagöz, şöyle konuştu:

"Ülkücü hareket olarak temennimiz bu ve buna benzer olayların tekrar yaşanmamasıdır. Bunun için de üniversitelerimiz vatan hainlerinden temizlenmelidir. Özellikle bazı üniversitelerimiz PKK kampı, terör yuvası haline getirilmek istenmektedir. Devlet yetkililerin bu duruma son vermesi, dağlarda olduğu gibi şehirlerde özellikle de üniversitelerde terörle etkili mücadele etmesi gerekmektedir. Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun, Afrin’de teröristle mücadele eden Mehmetçik'ten farkı yoktur. Terörle mücadelesini üniversitede yapmış, şehit olmuştur. Reisimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun."

Kaynak: AA