TÜGVA Ünye Şube Başkanı Hatipoğlu Açıklaması

'TÜGVA'nın adalet, iyilik, özgürlük, birlik ve ahlak olmak üzere beş önemli değeri vardır'.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ünye Şube Başkanı Sefa Burak Hatipoğlu, "TÜGVA'nın adalet, iyilik, özgürlük, birlik ve ahlak olmak üzere beş önemli değeri vardır." dedi.

Hatipoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vakıf yönetimini oluşturduklarını ve çalışmalara başladıklarını belirtti.

Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek çalışmalar yapmayı amaçladıklarını anlatan Hatipoğlu, "TÜGVA'nın adalet, iyilik, özgürlük, birlik ve ahlak olmak üzere beş önemli değeri vardır. Vakfımızın modeli gencin enerjisi, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, deneyimini paylaşan ve yaşatan anlayışa sahip bir gençliği oluşturmaktır." ifadesini kullandı.

Vakıf binasının ise kısa zamanda hizmete gireceğine işaret eden Hatiopğlu, "Üye olmak isteyen kişiler sosyal medya üzerinden bize ulaşabilirler. İlk etapta sosyal medya üzerinden, vakıf binamıza geçtikten sonra da vakıf binası üzerinden üye çalışmamızı, desteğimizi ve faaliyetlerimizi aktaracağız." diye konuştu.

Hatipoğlu, ilçede çok sayıda etkinlik yapmayı planladıklarını aktararak, şunları kaydetti:

"Ünye'de ilk önceliğimiz liseler arası bilgi ve münazara yarışması, tiyatro ve kongre akademileri yapmak. Futbol, voleybol, basketbol ve okçuluk turnuvaları düzenlemek. Kültürel faaliyetler, gezi ve piknikler, ilçe içi ve dışı doğa kampları, okuma grupları, sabah namazı programları, tanışma çayı etkinlikleri, seminerler, sosyal sorumluluk projeleri, söyleşiler, ilk yardım, grafik ve tasarım, ney, kanun, bağlama, ud, gitar kursları gibi faaliyetler ilk etapta yürüteceğimiz faaliyetler içerisinde yer alıyor."

Kaynak: AA