Simav'da Kitap Kritiği Programı

Kütahya’nın Simav ilçesinde 3 yıldan bu yana faaliyet gösteren Vizyon Gençlik Merkezi (VGM), 25 katılımcı genç ile ’Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi’nde, kitap kritikleri etkinliğini gerçekleştirdi.

Simav'da Kitap Kritiği Programı
Kitap okumaya meraklı gençlerin katıldığı etkinlikte Türk edebiyatına damga vurmuş yazarların kitaplarından seçilen eserler incelendi ve kritiği yapıldı.

Simav Vizyon Gençlik Merkezi koordinatörü Abdullah Emre Çetiner, Kitap okumaya meraklı gençlerle her ay toplanarak, seçilen kitapların kritiğini yaptıklarını ve kitap okuyan gençlerin sayısını artırmayı amaçladıklarını belirtti.

Çetiner, “Gençlik Merkezi faaliyetlerimiz arasında önemli bir yeri olan kitap kritiklerini Edebiyat öğretmeni Betül Köktürk ve İlahiyatçı Tuba Çetiner’in moderatörlüğünde gerçekleştirdik. Gençlerin hem bir arada verimli vakit geçirmelerini, hem de yapılan konuşma ve sunumlarla zihinlerinde yeni ufukların açılmasını sağlamaya çalıştık. Tüm faaliyetlerimizde bize destek olan, yerel yönetim ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile eğitimcilere teşekkür ediyoruz” dedi.

(MEİ-EFE)
Kaynak: İHA