Marmarisli Öğrencilerden Örnek Proje

Marmaris öğrenciler örnek bir projeye imza atıyor. İlçe merkezinde okuyan öğrencilerin başlattığı kampanya ile, başta köy okulları olmak üzere, kendi harçlıklarından ayırdıkları bütçe ile ihtiyaç sahibi öğrencilere spor malzemesi desteği sağlayacak.

Marmarisli Öğrencilerden Örnek Proje
Muğla’nın Marmaris ilçesinde öğrencilere, kendi harçlıklarından ayırdıkları parayla ihtiyaç sahibi öğrencilere spor malzemesi aldı. Öğrenciler projeye destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Züaleyha Aldoğan’ı makamında ziyaret etti.

Aldıkları ilk spor malzemelerini Çetibeli İlkokulu öğrencilerine vereceklerini belirten Muğla ve Marmaris Öğrenci Meclisi Başkanı Mehmet Batuhan Solmaz proje hakkında bilgi verdi. Solmaz, “Biz Marmaris Öğrenci Meclisi olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte bir proje başlattık. Daha sağlıklı kardeşlerimizin yetişmesi için iyi bir proje olacağına inanıyoruz. Spora teşvik eden bir proje bu. Projenin asıl amacı ilk olarak köy okullarına destek olmak. İlk etapta kendi bütçemizle bu işe başladık. “ dedi.

Öğrencileriyle gurur duyduğunu belirten Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan şunları söyledi, “Biz öğrencilerimizle sürekli istişare içindeyiz. Onlar bize diyor ki, ‘Biz mutlu ve sağlıklı bir nesil için ne yapabiliriz?’ Biz kurum olarak öğrencilerimizin sporla iç içe olmasını istiyoruz. Bu anlamda gençlerimiz çok güzel bir proje başlatmış. Kendi bütçeleriyle bu malzemeleri almaları örnek bir çalışma. Marmaris’te duyarlı bir gençlik var “

Aldoğan, kendi bütçeleriyle böyle bir proje başlatan öğrencilere destek olmak ve projenin kapsamını genişletmek için hayırseverlere de çağrıda bulundu.
Kaynak: İHA