Fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması

Finali 28 Nisan'da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinliğe başvurular İstanbul'da 5 Mart, Ankara'da 12 Mart ve İzmir'de 19 Mart'ta sona erecek.

Dijital müzik platformu fizy tarafından geleceğin starlarını keşfetmek için düzenlenen 21. Liseler Arası Müzik Yarışması'nda geri sayım sürüyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından aralıksız olarak 21 yıldır organize edilen yarışma, 2018'in genç müzik yeteneklerini keşfetmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Müzik endüstrisine katkı sağlayan, yeteneklerin önünü açan, gençlere gerçek bir yarışma ortamında performanslarını sergileme şansı sağlayan organizasyonda, sesine ve sahne performansına güvenen liseli gençlerin başvuruları sürüyor.

Türkiye genelinde yaklaşık 8 bin okula duyurulan yarışmada, dereceye girenlere toplam 6 dalda, 70 bin lira para ödülü verilecek. Ayrıca, jürinin performanslarına göre belirleyeceği 3 yarışmacıya, eğitim sponsoru Okan Üniversitesi tarafından karşılıksız eğitim bursu sağlanacak.

fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması'na İstanbul'da yarışacak okullar 5 Mart, Ankara'dakiler 12 Mart ve İzmir'dekiler 19 Mart'a kadar başvurabilecek.

İstanbul elemeleri 23-24 Mart'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde, Ankara elemeleri 30 Mart'ta MEB Şura Salonu'nda, İzmir elemeleri ise 6-7 Nisan'da İzmir Arena'da gerçekleştirilecek.

Yarışmanın finali, 28 Nisan'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlenecek.

- Yarışma Guinness Rekorlar Kitabı'nda

Kesintisiz olarak 21 yıldır düzenlenen ve birçok müzik yıldızının yetişmesine katkı sağlayan yarışmanın finalinde verilecek ödüllerin yanı sıra bu yıl yarışacak 50 bininci öğrenci Guinness Rekorlar Kitabı'na girecek.

Yarışma süresince eleme heyecanı sürerken, fizy uygulaması üzerinden oylama yapılabilecek, katılımcıların performansları fizy'den değerlendirilebilecek.

fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması'na katılım için ayrıntılı bilgiye fizy.com/lmy adresinden ulaşılabiliyor.
Kaynak: AA