Başkan Doğan, Hatipköy'deki Çalışmaları Yerinde İnceledi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yapılan çalışmaları incelmek için her hafta gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine Hatipköy ile devam etti.

Başkan Doğan, Hatipköy'deki Çalışmaları Yerinde İnceledi
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahallelerde yapılan çalışmaları gerçekleştirdiği gezilerle yerince inceliyor. Başkan Doğan, her hafta gerçekleştirdiği gezilerine Hatipköy Mahallesi ile devam etti. Mahallede adım atmadık yer bırakmayan Başkan Doğan’a Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, Hatipköy Mahalle Muhtarı Ali Yılmaz, Ak Parti İzmit İlçe yöneticileri Nihal Adar, Ahmet Çelik, mahalle temsilcisi Mehmet Ali Pekin ile belediyenin daire müdürleri eşlik etti. İnceleme gezisinde vatandaşlarla görüşen Başkan Doğan’dan bölgedeki kadınlar İZMEK kurs merkezi talebinde bulundular. Doğan, kadınların bu talebinin değerlendirileceğini söyledi.



İnceleme sırasında yapılan tespitlerinin ardından teknik ekibiyle bir araya gelip değerlendirme toplantısı yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Mahallemizi dolaşıp, vatandaşlarımızı dinledik. 102 mahallemiz var ve bizim için her biri birbirinden değerli. Ekiplerimizle mahallerimizin değerine değer katacak neler yapabiliriz diye kafa yoruyoruz. Hatipköy’de bizim yoğun çalışma yürüttüğümüz bir mahallemiz. Yollarından, kaldırımlarına, camisinden, okullarına kurs merkezlerine kadar her alanda hizmet üretip, tüm vatandaşlarımıza dokunuyoruz. Bölgeye yaptığımız Kuruçeşme Kapalı Pazarı da mahallemize değer katan hizmetlerden biri” dedi.

İzmit Belediyesi’nin destekleriyle Hatipköy Merkez Cami’sinde yapılan lokali de ziyaret eden Doğan, camii cemaatiyle bir süre sohbet etti. Vatandaşlar, yapılan hizmet için Başkan Doğan’a teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA