Zeytin Dalı'na Fındık Kampanyası

Giresun’un Görele ilçesinde kurum amirleri ve muhtarlarla bir araya gelen Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Suriye’nin Afrin bölgesinde devam eden “Zeytin Dalı Harekatı’na katılan kahraman Mehmetçiklere moral anlamında destek olmak için bir ton iç fındık gönderilmesi için kampanya başlattı.

Zeytin Dalı'na Fındık Kampanyası
Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş başkanlığında yapılan toplantıya Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş‘in yanı sıra, İlçe Belediye Başkanı Tolga Erener, Çavuşlu Belde Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tamer Yiğit, Giresun İl Genel Meclis Üyesi Aslan Nizamoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Yaşar Aydın, Görele Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Serçe ve daire amirleri katıldı.

Kaymakam Ermiş, toplantıda yapmış olduğu toplantıda “Suriye’nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermenin, hepimizin üzerine düşen bir görev olduğunu düşünmekteyim. Türk Milleti olarak dualarımızla her zaman ordumuzun yanında olduğumuz gibi Görele ilçe halkı olarak bizler neler yapabiliriz ?, nasıl destek verebiliriz ? diye düşündük. Soğuk kış günlerinde vatan müdafaası için sınır ötesinde operasyon yapan kahraman askerlerimize güç ve enerji vermesi için bir ton yöremizin ürünü olan kavrulmuş iç fındık göndermeyi düşündük ve bu amaçla 30 Ocak 2018 tarihinden 6 Şubat 2018 tarihine kadar Görele Muhtarlar Derneği olarak Kaymakamlık desteği ile iç fındık alınıp Mehmetçiklerimize gönderilecek şekilde gerçekleştirilecektir. Kampanyaya destek vermek isteyenler için (Halk Bankası Görele Şubesinde TR 69 0001 2009 3800 0005 0000 31) nolu TL hesabı açılmıştır. Askerlerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve morallerini yüksek tutmak amacıyla düzenlediğimiz bu kampanyaya kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve tüm Görele Halkı’nın desteklerini beklemekteyiz. Bizim için canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan kahraman Mehmetçiklerimize bizden selam olsun. Göndereceğimiz fındıklar analarının ak sütü gibi helal olsun. Mazlumun ve ezilenin her zaman yanında olan Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olsun” dedi.

İlk kampanyayı başlatan muhtarlar kendi aralarında topladıkları parayı söz konusu bankanın verilen hesap numarasına yatırdılar.
Kaynak: İHA