Yorgun Gözler Tarih Oluyor

Özellikle çalışan kesimden kadınların uykusuzluk, kötü beslenme ve düzensiz hayat gibi sebeplerden olduğundan daha yaşlı ve yorgun göründüğüne dikkat çeken Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Tuna, “Bu istenmeyen yorgun görüntüden kurtulmak birkaç dakikalık uygulamalarla mümkün” dedi.

Yorgun Gözler Tarih Oluyor
Özel Ento KBB Cerrahi Tıp Merkezi Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Tuna, kadınların psikolojisini de olumlu yönde etkileyen bu uygulamaların uygun maliyetlerle kısa sürede gerçekleştirildiğini söyledi.



Göz altı torbalanma ve sarkmalarının kişiyi bitkin ve hasta gösterdiğini belirten Dr. Tuna, “Bu şikayetlerden yakınan kişilere göz altı ışık dolgu ve botoks gibi kombin uygulamalar yaparak şikayet edilen görüntüyü ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Bu uygulamalar anestezi gerektirmediği gibi birkaç saat içinde uygulanan, kişiyi günlük hayatından alıkoymayan prosedürler. Maliyetleri de uygun olduğundan günümüz çalışan kadınları tarafından sıklıkla tercih edilmekte” dedi.



“Sağlıklı yaş almak önemli”

Cilt sağlığının yaşam tarzıyla doğrudan bağlantılı olduğuna değinen Dr. Tuna, “Cildimizde vücudumuz gibi bakıma ihtiyaç duyar. Yaşımıza uygun ürünlerle bakım yapmak, spor yapmak, sağlıklı beslenmek, günde en az 7-8 saat uyumak, alkol ve sigaradan uzak durmak cildimizin erken yaşlanmasını önler. Bazı kozmetik müdahaleler ile olduğumuzdan daha genç görünmemiz mümkün. Bu prosedürler zamanla etkisini kaybedeceğinden rutin aralıklarla tekrarlamak gerekir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA