Üzümlü'de Eğitim Öğretim Yılının İlk Dönemi Değerlendirildi

Üzümlü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci dönem değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Üzümlü Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen birinci dönem değerlendirme toplantısına Kaymakam Fatih Acar başkanlık etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Zeki Dumlupınar'ın 2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci dönemi ile ilgili sunum yapması ile başlayan toplantı, eğitim ve okullarla ilgili istatistiklerin açıklanması ile devam etti.

Ardından konuşan Kaymakam Acar, ikinci dönem için daha çok çalışma yapılmasını isteyerek, okullarda yaşanabilecek her türlü eksik ve noksanlıkların ivedilikle giderilip öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamaları gerektiğini ifade etti.

Uyuşturucu maddelerle mücadelede okulların ve muhtarların etkin olarak faaliyet göstermeleri gerektiğini de belirten Acar, güvenlik önlemleri, okullarda yaşanabilecek asayiş problemleri ve alınması gereken güvenlik tedbirleri konuları ile ilgili talimat verdi.

Toplantının sonunda katılımcıların dilek, istek ve şikayetleri de alındı.

Toplantıda, Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Gök, İlçe Emniyet Amiri Özcan Hurşitoğlu, okul yöneticileri ve muhtarlar hazır bulundu.

Kaynak: AA